De här kunderna har vi hjälpt

s360 är en ytterst kompetent SEO/SEM-partner. Deras ständiga fokus på optimering i alla relevanta led har betytt att vi har lyft ribban i förhållande till den avkastning vi får på både SEO- och SEM-investeringar. De har ett positivt och pragmatiskt tillvägagångssätt till sakerna och därför är det ett nöje att samarbeta med s360, oavsett vem från organisationen man pratar med.

Lisbet Romstad Online marknadsföringsprojektledare

Det kan vara svårt att hitta en byrå som förmår att koppla teknisk insikt i online annonsering med förståelse för företag. För oss är det viktigaste att våra marknadsföringsinitiativ kan spåras helt tillbaka till kärnan och att vi får det optimala ut av alla de plattformer som erbjuds. S360 har speciellt varit duktiga på att utnyttja Facebook och Google till stor fördel för vårt företag.

Michael Friis CMO

s360 levererar hög kompetens i sitt arbete med FTF-A’s onlineinitiativ. Utöver detta har vi i vårt samarbete ett konstant fokus på att utveckla dessa initiativ. Denna dynamik är en avgörande faktor till att vi på FTF-A har valt just s360 som leverantör.

Kim Hagen Säljs- och marknadschef

Bli uppringd utan förpliktelse idag

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.